Afyon Sağlık Yüksekokulu Proje Döngüsü Yönetimi (PCM) Semineri Gerçekleştirildi

Afyon Kocatepe Üniversitesi Sağlık Kurumları Yöneticiliği Bölümü Öğrencileri’ne 28 Mart Cumartesi günü Proje Döngüsü Yönetimi (PCM) Eğitimi gerçekleştirildi.

TÜGEM Platformu Başkanı Raşit Yemişen tarafından verilen eğitimde TÜGEM Yönetim Kurulu Üyesi Serkan Dur ve Afyon Bölge Koordinatörü ve AKÜ Sağlık Kurumları Yöneticiliği Bölümü Öğretim Görevlisi Muhammet Fatih Canbaz’da hazır bulundu.

Yoğun bir katılımın gözlemlendiği eğitim renkli görüntülere sahne olurken, eğitimde proje konusu ve yazım teknikleri hakkında bilgilendirmelerde bulunuldu. Eğitimin son bölümünde Mantıksal Çerçeve Tablosu oluşturulması konusunda gurup çalışması yapıldı ve eğitim katılımcılara sertifika verilmesi ve toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.

28.03.2015, Afyon

2016-02-13_19-02-27