Afyon Kocatepe Üniversitesi Cerrahi Hemşireliği Günleri 2018

Afyon Kocatepe Üniversitesi Afyon Sağlık Yüksekokulu Hemşirelik Bölümü, Afyon Kocatepe Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi Hemşirelik Hizmetleri Yönetimi ile 16 Şubat 2018 tarihlerinde Afyonkarahisar’da “Afyon Kocatepe Üniversitesi Cerrahi Hemşireliği Günleri 2018” bilimsel toplantısı düzenlenmiştir. Toplantının teması “Herkes İçin Güvenlik” olarak planlandı. Toplantıda 7 üniversiteden 16 öğretim elamanı konuşmacı olarak katılmıştır.
AKÜ Tıp Fakültesi Mavi Salonda gerçekleştirilen sempozyuma AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak, Tıp Fakültesi Dekan V. ve AKÜ Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Adem Aslan,  Tıp Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Ümit Dündar, Afyon Sağlık Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Haşmet Sarıcı, açılış konuşmaları yaptılar.

Bilimsel Toplantının içeriği ekte sunulmuştur.

Son Düzeltilmiş AKÜ Cerrahi Günleri Program

edevlet-ogrenci-belgesi-sorgulama  akueposta  obs